Uitnodiging 20/02 opening TECHville [in Dutch]

Uitnodiging

Hallo,

We nodigen je graag uit voor de opening van onze belevingsruimte TECHville op de T2-campus.

TECHtalent ontdekken begint op jonge leeftijd: binnenkort daagt de T2-campus elke dag jongeren vanaf 10 jaar uit om van TECHville een slimme stad te maken. Op 20.02.2020 om 12u30 gaan de deuren van TECHville officieel open en dat willen graag met jou vieren!

Die middag ben je getuige hoe jongeren de stad in handen nemen en hun STE(A)M-talent ontdekken. Je krijgt bovendien zelf de kans om kennis te maken met TECHville, waar jongeren in teams uitdagingen aangaan binnen de thema’s IT, energie, elektro en materialen.

Feest met ons mee en wie weet eindig je wel op onze slimme dansvloer!

Schrijf je in

bekijk alvast een voorsmaakje van TECHville!

Copyright © 2020 T2-campus, All rights reserved.
Thor Park 8040, 3600 Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *